Trygge Bedrifter

Publisert: 12.03.2021

Trygge Bedrifter sender ut falske fakturaer med påstand om å beskytte deg mot svindel

Hvis rubrikken oppfattes som forvirrende er det fordi at dette er en forvirrende sak.

Aktøren Trygge Bedrifter AS (firmainformasjon) sender om dagen ut falske fakturaer til bedrifter, der fakturert produkt er en "Sikkerhetspakke" som inkluderer beskyttelse mot svindel. Vi har skrevet om denne bedriften tidligere, men da under sine tidligere navn Red Sector Media AS og Fjellengen AS, som drev med SEO og nettsider. Advarsel mot disse aktørene kan leses her.

Mannen bak, som skifter navn med jevne mellomrom, har også tidligere stått bak en rekke svartelistinger, blant annet denne og denne.

Mesteparten av modellen til Trygge Bedrifter AS er kopiert direkte fra oss på Trygg Handel, der t.o.m virksomhetsbeskrivelsen på Brønnøysundregistrene er hermet ordrett.

Vi anbefaler alle mottakere av falske fakturaer fra Trygge Bedrifter AS om å anmelde forholdet til politiet som bedrageriforsøk, og å sende inn en kopi til oss for statistikkføring.

Trygge Bedrifter

Trygge Bedrifter AS

Adresse
Vardenlia 28C
3227 Sandefjord


CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.
Ansnes Entreprenør AS v/Marit O. Jensen la igjen en kommentar den 15 mar 2021 13.02.05
Hei. Vi har også mottatt faktura fra Trygge Bedrifter for Sikkerhetspakken 12 måneder. Vi har avvist fakturaen pr. e-post og bedt dem sende oss kreditnota.
Portservice Oslo og Akershus AS la igjen en kommentar den 8 sep 2021 10.35.50
Vi har også mottatt faktura fra Trygge Bedrifter på en 12 måneders sikkerhetspakke. Faktura avvist og bedt de sende kreditnota.
Asgeir Stordahl la igjen en kommentar den 19 okt 2021 07.06.34
Faktura fra Trygge bedrifter for "Sikkerhetspakken for Bedrifter 1 år" mottatt i dag. Faktura avvist.
Bjørn Lermoen la igjen en kommentar den 19 okt 2021 15.20.23
Faktura mottatt i dag. Faktura avvist og kreditnota etterspurt.

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon