Trygg Handels svarteliste

Trygg Handels svarteliste

Her kan dere se hvem som er aktive svindlere eller driver med villedene markedsføring i markedet om dagen. Advarslene bygger først og fremst på informasjon fra våre medlemmer, men også fra direkte kontakt og eksterne informasjonskilder. Her under kan dere klikke på "Kriterier for svartelisten" for å lese disse.

Trygg Handel AS eier informasjonen på Svartelisten i sin helhet, og spredning av informasjon uten å henvise til Trygg Handel som kilde er ikke tillatt.

Under hver bedrift kan man legge inn en kommentar om sin egen opplevelse med den aktuelle bedriften.

Som medlemmer kan dere alltid kontakte vår kundeservice via epost eller telefon (3100 3100) for direkte og personlig service. Vi hjelper dere med håndtering og bestridelse av fakturaer og bestillinger!

Kriterier for svartelisten

Bedriftskatalogen Bizcat.no

Kontonummer: 9801.58.01956

Publisert: 09.01.2018

Ny katalogsvindel av kjente bakmenn - Bizcat.no

Vi har tidligere advart mot bedriftskatalogene "Kadu.no" (advarsel) og "Bedriftsarkivet" (advarsel), som ble fakturert av Michael Vedal Import & Salg (firmainformasjon), respektive Rasmussen Media & Marketing (firmainformasjon). Disse to "katalog-haiene" har nå slått seg sammen og sender ut fakturaer for "Bedriftskatalogen Bizcat.no".

Produktbeskrivelse på faktura er "Fornyelse 24 mnd. Siste automatiske fornyelse.". At de har valgt å skrive "siste automatiske fornyelse" er et gammelt "svindler-triks" for å få flere til å betale i en ellers så hektisk hverdag - da en del tenker at "jaja, da er det siste gang nå da...". I tillegg til at det er "siste fornyelsen" så er det også den første - da det i realiteten ikke foreligger noen avtale mellom partene.

På faktura står det ikke navn på avsender - kun org.nr, som går til Michael Vedal Import & Salg. Domenet bizcat.no er registrert på Rasmussen Media & Marketing.

Stykker av teksten på bizcat.no er tydelig kopiert fra Bedriftsarkivet.no - da feil katalognavn er nevnt gjentatte ganger.
Det har også vært vår mistanke at disse to har hatt tett bånd, også før Bizcat.no - da Rasmussen har vært tidligere eier av Kadu.no.

Vi advarer selvsagt på det sterkeste fra å ha noe med denne aktøren å gjøre, og hvis dere er uheldige og mottar en faktura anbefaler vi å politianmelde saken. Send gjerne kopi av anmeldelse og faktura til oss på Trygg Handel, slik at vi kan føre bedre klagestatistikk. Det er til stor hjelp når vi tipser myndighetene om slike aktører.

Oppdatering 10.01.2018: Aktøren sender også ut "tilbuds-fakturaer" med et ferdig utfylt giro-skjema. På utsendelsen står fakturanummer, kundenummer, ordrenummer, betalings-frist/forfallsdato og leveringsdato - som ikke er lov å ha med ved utsendelse av tilbud.

 

Bedriftskatalogen Bizcat.no

Michael Vedal Import & Salg

Adresse
Konvallveien 62
1475 Finstadjordet

  • Organisasjonsnummer: 996 533 220
  • Telefon: 97487934
  • Epost: bizcatnorge@gmail.com
  • Url: www.bizcat.no
CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon