Bedriftsarkivet

Konto: NO- Norge

Publisert: 29.11.2019

Kjent svindler er igjen aktiv - Bedriftsarkivet v/ Vedal Media Services

Bedriftsarkivet var tidligere en "nettkatalog" av lavere verdi (for å si det snilt) som idag mangler nettsted og som kun er et parkert domene.

Vi har tidligere advart mot utsendelser av falske fakturaer fra aktøren i 2017 (ved Rasmussen Media & Marketing) og igjen i starten av 2019 (ved Varebilsentralen) - begge med samme innehaver, K.O Rasmussen.

Nå er hans tidligere kollega Michael Tommy Vedal aktiv med å sende ut fakturaer på vegne av Bedriftsarkivet, ved sitt nyopprettede enkeltpersonforetak Vedal Media Services (registrert 13.11.2019). Firmaet er registrert på en adresse som bebos av en 88 år gammel man med samme etternavn. Oppgitt kontonummer på faktura går til en konto i Sparebanken Øst, registrert på en annen person med samme etternavn. Kontoen skal nå være sperret.

Vi har tidligere advart mot diverse utsendelser fra Vedal, bland annet Bedriftskatalogen Bizcat.no og denne utsendelsen med kopierte varemerker (bland annet vårt eget...) fra sitt tidligere enkeltpersonforetak Michael Vedal Import & Salg, som ble slettet fra Foretaksregisteret den 30.10.2019.

Vi anbefaler mottakere om å anmelde forholdet til politiet, og gjerne sende oss en kopi av faktura for statistikkføring.

Bedriftsarkivet

Vedal Media Services

Adresse
Hølandsveien 8
1860 Trøgstad


CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.
Kjell Roger Larsen la igjen en kommentar den 20 des 2019 08:37:41
Fikk en faktura fra denne kjeltringen, og nytt for meg var at den gikk rett i regnskapssystmet til vårt regnskapskontor. Sikkert sendt som EHF. Vi har rutiner som gjør at jeg godkjenner manult, men i vårt system er det også mulig å la de gå automatisk. Måten dette er sendt på gjør at det fort kan glippe i en travel hverdag. Jeg skal forfølge denne karen her. Har allerede tatt saken med VG, de kommer til å¨se på den. Videre gjør jeg de tiltak som skal til for at kjeltringen ikke forsetter. Her er opplysningene om ham i skattelistene :-) MICHAEL TOMMY VEDAL Inntektsåret 2018 Inntekt: 42 847 Formue: 0 Beregnet skatt: 0 Forklaring til tallene Fødselsår:1975 Postnummer/sted:1860 Trøgstad SkattekommuneLørenskog Glass & Import AS

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon