Trygg Handels svarteliste

Trygg Handels svarteliste

Her kan dere se hvem som er aktive svindlere eller driver med villedene markedsføring i markedet om dagen. Advarslene bygger først og fremst på informasjon fra våre medlemmer, men også fra direkte kontakt og eksterne informasjonskilder. Her under kan dere klikke på "Kriterier for svartelisten" for å lese disse.

Trygg Handel AS eier informasjonen på Svartelisten i sin helhet, og spredning av informasjon uten å henvise til Trygg Handel som kilde er ikke tillatt.

Under hver bedrift kan man legge inn en kommentar om sin egen opplevelse med den aktuelle bedriften.

Som medlemmer kan dere alltid kontakte vår kundeservice via epost eller telefon (3100 3100) for direkte og personlig service. Vi hjelper dere med håndtering og bestridelse av fakturaer og bestillinger!

Kriterier for svartelisten

Førstehjelp pakke XL

Kontonummer: MT49STBA 1911 6000 2000 5099 5896 789

Publisert: 13.12.2017

Pass på utenlandske svindelfakturaer for Førstehjelpspakker

Så sent som 27. november i år advarte vi mot falske fakturaer merket med "Førstehjelp pakke XL", som ble sendt ut av Obducat D.o.o - registrert i Serbia.

Nå er det enda en versjon i omløp merket med "Førstehjelp pakke XL", sendt ut av et svensk firma som på faktura står merket med IDE og IDEDIV - men oppgitt organisasjonsnummer går til "Haninge Ekonomi & Konsult AB" - et firma som har en rekke svartelistede produkter/tjenester i Sverige.

Betaling skal dog ikke skje til Sverige, men til et konto på Malta.

På faktura har de oppgitt følgende epostadresse: sds@accountant.com. Det er samme epostadresse som har blitt brukt på seks ulike svindelprodukt som er å finne på svartelisten fra tidligere. Altså kan man ganske enkelt fastslå at det er den samme banden som er i gang med enda et svindelprodukt.

Vi anbefaler alle mottakere av svidelfakturaene til å anmelde forholdet til politiet, og gjerne sende inn en kopi til oss.

Slik ser fakturaen ut:

Førstehjelp pakke XL

IDEDIV (Haninge Ekonomi & Konsult AB)

Adresse
Råckstavägen 36
168 36 Bromma, Sverige

  • Organisasjonsnummer: SE556155-9005
  • Epost: sds@accountant.com
CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon