Trygg Handels svarteliste

Trygg Handels svarteliste

Her kan dere se hvem som er aktive svindlere eller driver med villedene markedsføring i markedet om dagen. Advarslene bygger først og fremst på informasjon fra våre medlemmer, men også fra direkte kontakt og eksterne informasjonskilder. Her under kan dere klikke på "Kriterier for svartelisten" for å lese disse.

Trygg Handel AS eier informasjonen på Svartelisten i sin helhet, og spredning av informasjon uten å henvise til Trygg Handel som kilde er ikke tillatt.

Under hver bedrift kan man legge inn en kommentar om sin egen opplevelse med den aktuelle bedriften.

Som medlemmer kan dere alltid kontakte vår kundeservice via epost eller telefon (3100 3100) for direkte og personlig service. Vi hjelper dere med håndtering og bestridelse av fakturaer og bestillinger!

Kriterier for svartelisten

FileMaker (kopiert varemerke)

Konto: RS35 2750 0102 2991 0464 98

Publisert: 11.04.2018

Pass på falske fakturaer merket med FileMaker (kopiert varemerke)

Det serbiske firmaet (med svensk kobling) OBDUCAT D.O.O har nylig gjort en større utsendelse av falske fakturaer merket med FileMaker. Firmaet har vært å finne på svartelisten siden høsten 2017, da de sendte ut falske fakturaer for "Førstehjelp pakke XL" (les advarsel).

De ønsker 2 922 € for 6 stk. Filemaker Pro Advance lisenser, som dere ikke har bestilt, og ikke vil motta ved betaling.

Firmaet har nylig opprettet et domene, obducatsrb.com, registrert på "Goran Nicolic". Domenet er parkert og mangler innehold. På faktura står det oppgitt et svensk telefonnummer til kundeservice, men søk på dette nummeret gir ingen treff.

FileMaker produktet er populært å bruke blant svindlere som sender falske fakturaer. Vi har tidligere advart mot utsendelser bl.a i 2015 og 2017.

Vi anbefaler alle mottakere av disse fakturaene om å politianmelde forholdet, og gjerne også sende inn en kopi av faktura til oss.

FileMaker (kopiert varemerke)

OBDUCAT D.O.O

Adresse
Jurija Gararina 231
110 73 Belgrad -SRB


  • Organisasjonsnummer: SRB-2384274242
  • Telefon: +46406664451
  • Epost: faktura@obducatsrb.com
  • Url: www.obducatsrb.com
CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon