WPTR - World Patent and Trademark Register

Publisert: 20.02.2019

Pass opp for World Patent and Trademark Register

Skjemaet som blir sendt ut gjelder en registrering i WPTR sin database og kan lett forveksles med en vanlig faktura med betalingskrav. Skjemaet er merket med "REGISTRATION OF THE INTERNATIONAL PATENT" og står med et "Contract Number".

Med veldig liten tekst står det at registreringen ikke medfører at dere får varemerket eller patent registrert i noen offisiell database, men at det kun gjelder for WPTR sin interne database. En database som er helt verdiløs og kun skapt slik at de har en plattform å utføre svindelen fra. For denne verdiløse "registreringen" ønsker aktøren nærmere 18 000 kr.

World Patent and Trademark Register er registrert i Tsjekkia under WPTR s.r.o. Vi har tidligere advart mot bland annet "World Patent & Trademark Service" (WPT service s.r.o) i 2017, og "Worldwide Database of Trademarks and Patents" (WDTP s.r.o) i 2011 - begge registrert i Tsjekkia, i tillegg til en rekke lignende svindelaktører registrert i andre europeiske land.

Vi oppfordrer alle våre lesere om å pent stå over/kildesortere tilbudet og se bort ifra henvendelsen.

WPTR - World Patent and Trademark Register

WPTR s.r.o

Adresse
Prikop 843/4
602 00 Brno - Czech Republic


CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon