WTP - Trademark Publication

Konto: LT- Litauen

Publisert: 29.03.2019

Pass opp for WTP - Trademark Publication

Skjemaet som blir sendt ut gjelder en registrering i WTP sin database og kan lett forveksles med en vanlig faktura med betalingskrav. Skjemaet er merket med "Trademark Publication" og står med et "Reference Number".

Med veldig liten tekst står det at registreringen ikke medfører at dere får varemerket eller patent registrert i noen offisiell database, men at det kun gjelder for WTP sin interne database. En database som er helt mangler verdi og som kun er skapt med den hensikt at de skal ha en plattform å utføre svindelen fra. For denne verdiløse "registreringen" ønsker aktøren 1 120 € - nærmere 11 000 KR, betalt til en konto i Litauen.

WTP er registrert i Polen og er å finne på Patentstyret sin liste over useriøse aktører som sender falske fakturaer vedr. varemerker/patenter. Så sent som 20.02.2019 oppdaterte vi svartelisten med en annen slik aktør; WPTR - World Patent and Trademark Register - registrert i Tsjekkia. Hvert år tilkommer det 2-3 nye "varemerke-svindlere" på vår svarteliste, flertallet registrert i Øst-Europa.

Vi oppfordrer alle våre lesere om å pent stå over tilbudet og rapportere svindelforsøket til oss for statistikkføring.

WTP - Trademark Publication

WTP

Adresse
ul. Mickiewicza 37/58
01-625 Warszawa


CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon