WIPOT - Design Protection

Konto: RS- Serbia

Publisert: 13.08.2019

Pass opp for WIPOT - Design Protection

Skjemaet som blir sendt ut gjelder en registrering i WIPOT sin database og kan lett forveksles med en vanlig faktura med betalingskrav. Skjemaet er merket med "Design Protection" og står med et "Reference Number" og oppfordring om betaling innen 7. dager.

Med veldig liten tekst står det at registreringen ikke medfører at dere får design registrert i noen offisiell database, men at det kun gjelder for WIPOT sin interne database. En database som helt mangler verdi og som kun er skapt med den hensikt at de skal ha en plattform å utføre svindelen fra. For denne verdiløse "registreringen" ønsker aktøren 936 € - nærmere 9 400 KR, betalt til en konto i Serbia.

WIPOT er registrert i Serbia og er å finne på Patentstyret sin liste over useriøse aktører som sender falske fakturaer vedr. varemerker/patenter. Så sent som 29.03.2019 oppdaterte vi svartelisten med en annen slik aktør; WTP - Trademark Publication - registrert i Polen. Hvert år tilkommer det 2-3 nye "varemerke-svindlere" på vår svarteliste, flertallet registrert i Øst-Europa.

Vi oppfordrer alle våre lesere om å pent stå over tilbudet og rapportere svindelforsøket til oss for statistikkføring.

WIPOT - Design Protection

WIPOT d.o.o.

Adresse
Bulevar Zorana Djindjića 45ž
11070 Beograd, Srbija


CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.
Jarle Neset la igjen en kommentar den 23 aug 2019 10:07:54
Fikk en idag, igjen!!!

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon