ISO (kopiert varemerke)

Konto: BE- Belgia

Publisert: 19.02.2020

Vær oppmerksom på falske fakturaer merket med ISO!

ISO (International Organization for Standardization) blir stadig "kapret" av forskjellige svindelbander som misbruker varemerket i forbindelse med masseutsendelser av falske fakturaer. Vi har tidligere advart mot et dussin-tall lignende utsendelser.

Denne gangen skjer utsendelsen av et agivelig belgisk firma under navnet "Facility People". Vi har ikke lykets med å finne denne bedriften i det belgiske bedriftsregistret og mistenker at navnet er falsk.

De ønsker 1 990 Euro (ca 20 000 NOK) for hva de beskriver som "ISO 9001 certification, ISO14001 certification".

I forrige måned publiserte vi to andre advarsel mot svindelfakturaer fra samme aktør, vedrørende førstehjelpsprodukter (les advarsel her) og FileMaker (les advarsel her).

Betaling skal skje til en konto i Belgia.

Vi anbefaler mottakere av faktura om å anmelde forholdet til politiet, og gjerne sende oss en kopi av faktura for statistikkføring.

ISO (kopiert varemerke)

Facility People

Adresse
Frank Van Ackerpromenade 17
Brygge, Belgium BE-8000


CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.
Nagravision AS la igjen en kommentar den 19 feb 2020 12:45:25
Vi mottok denne typen faktura for ISO 9001 og ISO 14001, adressert til forrige firmanavn med en tidligere ansatt som referanse. Betalingen skal skje til Facility People med adresse tilsvarende fakturaen i eksempelet over.
Henning Stridsklev la igjen en kommentar den 2 mar 2020 09:51:00
Sykehuset Telemark har også fått en av disse fra Facility People, vi kjenner igjen lay-out fra tildligere
Risa AS la igjen en kommentar den 26 mar 2020 09:52:21
Hei, Vi mottok en slik faktura for 3 dager siden. Nå har de endret litt på faktura. De fakturerte nå Antibac!
Trygg Handel svarte på en kommentar den 26 mar 2020 09:57:22
Vi har oppdatert med ny advarsel mot utsendelsen som inkluderer antibac og en del andre forendringer. Den kan leses her: https://www.trygghandel.no/no/Svartelisten/2640/Company/Details/189219

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon