Trygg Handels svarteliste

Trygg Handels svarteliste

Her kan dere se hvem som er aktive svindlere eller driver med villedene markedsføring i markedet om dagen. Advarslene bygger først og fremst på informasjon fra våre medlemmer, men også fra direkte kontakt og eksterne informasjonskilder. Her under kan dere klikke på "Kriterier for svartelisten" for å lese disse.

Trygg Handel AS eier informasjonen på Svartelisten i sin helhet, og spredning av informasjon uten å henvise til Trygg Handel som kilde er ikke tillatt.

Under hver bedrift kan man legge inn en kommentar om sin egen opplevelse med den aktuelle bedriften.

Som medlemmer kan dere alltid kontakte vår kundeservice via epost eller telefon (3100 3100) for direkte og personlig service. Vi hjelper dere med håndtering og bestridelse av fakturaer og bestillinger!

Kriterier for svartelisten

ISO (kopiert varemerke)

Konto: BE- Belgia

Publisert: 19.02.2020

Vær oppmerksom på falske fakturaer merket med ISO!

ISO (International Organization for Standardization) blir stadig "kapret" av forskjellige svindelbander som misbruker varemerket i forbindelse med masseutsendelser av falske fakturaer. Vi har tidligere advart mot et dussin-tall lignende utsendelser.

Denne gangen skjer utsendelsen av et agivelig belgisk firma under navnet "Facility People". Vi har ikke lykets med å finne denne bedriften i det belgiske bedriftsregistret og mistenker at navnet er falsk.

De ønsker 1 990 Euro (ca 20 000 NOK) for hva de beskriver som "ISO 9001 certification, ISO14001 certification".

I forrige måned publiserte vi to andre advarsel mot svindelfakturaer fra samme aktør, vedrørende førstehjelpsprodukter (les advarsel her) og FileMaker (les advarsel her).

Betaling skal skje til en konto i Belgia.

Vi anbefaler mottakere av faktura om å anmelde forholdet til politiet, og gjerne sende oss en kopi av faktura for statistikkføring.

ISO (kopiert varemerke)

Facility People

Adresse
Frank Van Ackerpromenade 17
Brygge, Belgium BE-8000


  • Organisasjonsnummer: BE82394483
  • Epost: fpb@adexec.com
CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.
Nagravision AS la igjen en kommentar den 19 feb 2020 12.45.25
Vi mottok denne typen faktura for ISO 9001 og ISO 14001, adressert til forrige firmanavn med en tidligere ansatt som referanse. Betalingen skal skje til Facility People med adresse tilsvarende fakturaen i eksempelet over.
Henning Stridsklev la igjen en kommentar den 2 mar 2020 09.51.00
Sykehuset Telemark har også fått en av disse fra Facility People, vi kjenner igjen lay-out fra tildligere
Risa AS la igjen en kommentar den 26 mar 2020 09.52.21
Hei, Vi mottok en slik faktura for 3 dager siden. Nå har de endret litt på faktura. De fakturerte nå Antibac!
Trygg Handel svarte på en kommentar den 26 mar 2020 09.57.22
Vi har oppdatert med ny advarsel mot utsendelsen som inkluderer antibac og en del andre forendringer. Den kan leses her: https://www.trygghandel.no/no/Svartelisten/2640/Company/Details/189219

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon