Trygg Handels svarteliste

Trygg Handels svarteliste

Her kan dere se hvem som er aktive svindlere eller driver med villedene markedsføring i markedet om dagen. Advarslene bygger først og fremst på informasjon fra våre medlemmer, men også fra direkte kontakt og eksterne informasjonskilder. Her under kan dere klikke på "Kriterier for svartelisten" for å lese disse.

Trygg Handel AS eier informasjonen på Svartelisten i sin helhet, og spredning av informasjon uten å henvise til Trygg Handel som kilde er ikke tillatt.

Under hver bedrift kan man legge inn en kommentar om sin egen opplevelse med den aktuelle bedriften.

Som medlemmer kan dere alltid kontakte vår kundeservice via epost eller telefon (3100 3100) for direkte og personlig service. Vi hjelper dere med håndtering og bestridelse av fakturaer og bestillinger!

Kriterier for svartelisten

Grønn Bedrift

Konto: SE- Sverige

Publisert: 25.08.2020

Vær oppmerksom på falske fakturaer merket med Grønn Bedrift!

Idag har vi fått et flertall med henvendelser fra bedrifter som har mottatt svindelfaktura utsendt fra det svenskregistrerte selskapet AMAS Service AB. Fakturaen er merket med "Grønn Bedrift" og en logo vi gjenkjenner fra svindelutsendelser vi tidligere omtalte i 2016/2017.

De ønsker nærmere 20 000 kr for det de beskriver som "Profilering Grønn Bedrift 12 måneder", som ifølge fakturaen inkluderer følgende:
"Rangering i treffliste 2"
"Antall søkeord 60"
"Segmenteringsklipp 4"
"Anbudsvarsling V"
"Bedriftovervåking V"
"Bannere på dn.no V"
"Bakgrunnsfarge på oppføring V"

Det er ikke tilfelle at du mottar noe av det ovennevnte eller at du får noen form for profilering. Alt er satt opp for å få utsendelsen til å fremstå som et legitimt krav og for å øke sjansen for at de skal klare å lure noen til å utføre en betaling til dem.

AMAS Service AB står også som avsender av andre svindelfakturaer som er i omløp akkurat nå, blant annet disse.

Vi anbefaler mottakere av svindelfakturane om å anmelde forholdet til politiet, og gjerne sende oss en kopi av faktura for statistikkføring.

 

 

Grønn Bedrift

AMAS Service AB

Adresse
Birgerjarlsgatan 9
111 45 Stockholm, Sverige


  • Organisasjonsnummer: SE-559156-2862
CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon