hts - Haven Technical Solutions

Konto: 8317.18.66297

Publisert: 18.10.2016

Advarsel mot hts - Haven Technical Solutions

I disse dager har mange mottatt noe som kan se ut til å være en faktura fra firmaet "Haven Technical Solutions" i Trondheim. Vi ønsker å gjøre våre lesere oppmerksomme på at dette bare er et tilbud med en registreringsfrist. Det foreligger ikke noe betalingskrav.

Disse vil nok selv hevde at utsendelsene ikke bryter med norsk markedsføringslov, eller god forretningsskikk/etikk.
Trygg Handel har dog en klar formening om at slike utsendelser ikke er lovlige og at de faktisk bryter norsk lov ved å sende dette til uvitende bedrifter.

Hensikten med slike utsendelser er gjerne at mottaker ikke skal lese utsendelsen godt nok eller at bedrifter missoppfatter dette som en faktura og dermed lar det gå til betaling. Vi vet av erfaring at flere betaler dette ved en glipp, altså ved at regnskapsavdeling oppfatter det som en faktura. Vi mener helt klart at utsendelsene i seg selv strider med god forretningsskikk og at de således bør anses for å stride med Markedsføringsloven - som sier at det er forbudt å anvende uriktig eller av annen grunn villedende fremstilling som er egnet til å påvirke etterspørselen etter eller tilbudet av varer, tjenester eller andre ytelser.

Hva ønsker de betalt for? Tjenestene som er spesifisert i tilbudet er:
"Reservasjon mot telemarketing, nettmarketing, promotering av/for produkter og selskaper rettet mot deres bedrift."
"Opprettelse av reservasjonsrettigheter knyttet opp mot deres bedrift og Brønnøysundregisteret."

Vi på Trygg Handel vil påstå at det er umulig for aktøren å skulle levere disse tjenestene som de ønsker 2 937,50 kr for.

Firmaet "Haven Technical solutions David Kværnø Bani" ble registret 20.09.2016, og vi kan ikke finne noen hjemmeside pr. dags dato. Enkeltpersonforetaket er registrert på den samme adressen som "More Technical solutions Frederick Johnsen" - som hadde utsendelser vi advarte mot i september 2016.

Slik ser utsendelsene ut:

hts - Haven Technical Solutions

Haven Technical solutions David Kværnø Bani

Adresse
Gildheimsvegen 11 A
7044 TRONDHEIM


CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Relaterte artikler

Tilbudsfakturaer merket med Google+

I disse dager har mange mottatt noe som kan se ut til å være en faktura for en Google+ oppføring fra firmaet "More Technical Solutions" i Trondheim.

Les mer

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon