Trygg Handels svarteliste

Trygg Handels svarteliste

Her kan dere se hvem som er aktive svindlere eller driver med villedene markedsføring i markedet om dagen. Advarslene bygger først og fremst på informasjon fra våre medlemmer, men også fra direkte kontakt og eksterne informasjonskilder. Her under kan dere klikke på "Kriterier for svartelisten" for å lese disse.

Trygg Handel AS eier informasjonen på Svartelisten i sin helhet, og spredning av informasjon uten å henvise til Trygg Handel som kilde er ikke tillatt.

Under hver bedrift kan man legge inn en kommentar om sin egen opplevelse med den aktuelle bedriften.

Som medlemmer kan dere alltid kontakte vår kundeservice via epost eller telefon (3100 3100) for direkte og personlig service. Vi hjelper dere med håndtering og bestridelse av fakturaer og bestillinger!

Kriterier for svartelisten

Interweb Solutions

Konto: 4230.59.04931

Publisert: 27.09.2018

Pass på falske fakturaer merket med Interweb Solutions

Vi har tidligere i 2014 advart mot Interweb Solutions, som den gangen sendte ut "faktura-lignende" tilbud (les advarsel her) som ble sendt ut av et enkeltpersonforetak med org nr: 994 995 030.

For en måned siden la vi opp en ny advarsel mot "HMS-Service" (les advarsel her) etter at flere bedrifter mottok falske fakturaer på epost fra aktøren. Nå sendes det altså også ut falske fakturaer merket med Interweb Solutions.

Beskrivelse av produktet på fakturaen er "Vedlikehold / drift" - uten nærmere presisering. Fakturaen mangler org. nr. og riktig firmanavn til avsender.

Vi anbefaler alle mottakere av kravbrev fra Interweb Solutions om å anmelde forholdet til politiet, og gjerne sende inn en kopi til oss.

Interweb Solutions

Interweb Solutions

Adresse
Parkgata 3
7713 STEINKJER


  • Organisasjonsnummer: -
CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon