Trygg Handels svarteliste

Trygg Handels svarteliste

Her kan dere se hvem som er aktive svindlere eller driver med villedene markedsføring i markedet om dagen. Advarslene bygger først og fremst på informasjon fra våre medlemmer, men også fra direkte kontakt og eksterne informasjonskilder. Her under kan dere klikke på "Kriterier for svartelisten" for å lese disse.

Trygg Handel AS eier informasjonen på Svartelisten i sin helhet, og spredning av informasjon uten å henvise til Trygg Handel som kilde er ikke tillatt.

Under hver bedrift kan man legge inn en kommentar om sin egen opplevelse med den aktuelle bedriften.

Som medlemmer kan dere alltid kontakte vår kundeservice via epost eller telefon (3100 3100) for direkte og personlig service. Vi hjelper dere med håndtering og bestridelse av fakturaer og bestillinger!

Kriterier for svartelisten

Trygge Bedrifter

Publisert: 12.03.2021

Trygge Bedrifter sender ut falske fakturaer med påstand om å beskytte deg mot svindel

Hvis rubrikken oppfattes som forvirrende er det fordi at dette er en forvirrende sak.

Aktøren Trygge Bedrifter AS (firmainformasjon) sender om dagen ut falske fakturaer til bedrifter, der fakturert produkt er en "Sikkerhetspakke" som inkluderer beskyttelse mot svindel. Vi har skrevet om denne bedriften tidligere, men da under sine tidligere navn Red Sector Media AS og Fjellengen AS, som drev med SEO og nettsider. Advarsel mot disse aktørene kan leses her.

Mannen bak, som skifter navn med jevne mellomrom, har også tidligere stått bak en rekke svartelistinger, blant annet denne og denne.

Mesteparten av modellen til Trygge Bedrifter AS er kopiert direkte fra oss på Trygg Handel, der t.o.m virksomhetsbeskrivelsen på Brønnøysundregistrene er hermet ordrett.

Vi anbefaler alle mottakere av falske fakturaer fra Trygge Bedrifter AS om å anmelde forholdet til politiet som bedrageriforsøk, og å sende inn en kopi til oss for statistikkføring.

Trygge Bedrifter

Trygge Bedrifter AS

Adresse
Vardenlia 28C
3227 Sandefjord


  • Organisasjonsnummer: 924462396
  • Telefon: 21081037
  • Epost: kontakt@tryggebedrifter.no
  • Url: www.tryggebedrifter.no
CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.
Ansnes Entreprenør AS v/Marit O. Jensen la igjen en kommentar den 15 mar 2021 13.02.05
Hei. Vi har også mottatt faktura fra Trygge Bedrifter for Sikkerhetspakken 12 måneder. Vi har avvist fakturaen pr. e-post og bedt dem sende oss kreditnota.

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon